fbpx

In de eerste plaats: onwijs leuk dat je wilt meewerken aan een interview. Ik ben er dan ook trots op dat jij een van de content creators bent!

Creativiteit te over

Als tegenhanger van het advies dat je je altijd op één doel zou moeten richten, is het juist mijn missie om de mindset van ambitieuze ondernemers te veranderen en hen eraan te herinneren dat het fantastisch is om juist meerdere dingen te doen. We zijn allemaal creatief genoeg en onze creativiteit is multi-inzetbaar!

Inspiratie

Met trots kan ik je vertellen dat ik dit platform, Tribeofmultipassionates.nl, heb opgericht: een verzamelplek van inspiratie, speciaal voor ondernemers zoals jij – die er op uit zijn om álles uit zichzelf en hun ondernemingen te halen wat erin zit. Naar mijn idee is er niets mooier dan andere ondernemers te inspireren om hetzelfde te doen. Daarnaast zal het voor jou ook vast voor een creatieve boost zorgen, wanneer je de verhalen van andere ondernemers terugleest!

Interview

Omdat ik je drukke agenda graag wil respecteren vindt het interview schriftelijk plaats, zodat je de vragen kunt beantwoorden op een voor jou geschikt moment. Nogmaals onwijs bedankt dat je hieraan wilt meewerken en ik kan niet wachten om jouw verhaal te delen met mijn ‘Tribe of Multi-passionates’!

Persoonlijke gegevens(Vereist)
Een aantal vragen om de lezer te laten kennis maken met jou!
Kies twee vragen uit deze lijst om uitgebreid te beantwoorden. Het mogen er altijd meer zijn uiteraard!

Inspiratie in je mailbox

Upgrade je leven en business met mijn persoonlijke nspiratie, motivatie, energie boosts en lifehacks!

Je bent succesvol in geschreven en ontvangt elke 2 weken Business Hacks waar je mee aan de slag kunt!

Inspiratie in je mailbox

Upgrade je leven en business met mijn persoonlijke inspiratie, motivatie, energie boosts en lifehacks!

Je bent succesvol in geschreven en ontvangt elke 2 weken Business Hacks waar je mee aan de slag kunt!