fbpx

Interview multi passionate ondernemer ingrid vreijsen

door | apr 13, 2021 | Interviews | 0 Reacties

Vertel iets over jezelf.

Ik ben 33, samenwonend met mijn vriend en heb 2 prachtige dochters, Britt van 11 jaar en Faye van 1 jaar. Een heerlijk druk gezin met een puber en een dreumes. Ik ben altijd druk, ligt chaotisch maar mijn werk is altijd strak op orde.

Hoeveel bedrijven heb je?

Ik heb 3 handelsnamen ingeschreven, dus officieel 3 bedrijven, maar één daarvan profileer ik niet heel bedrijfsmatig.

Welke bedrijven heb je?

Ik ben branding & visibility expert, ik maak brandings en bouw websites, dit doe ik onder mijn eigen naam, daarnaast ben ik eigenaar van Praktijk Corpus een pedicure en schoonheidssalon en de laatste in de rij is Studio Blits, een cadeaushop in allerhande bedrukte artikelen.

Waarom ben je begonnen als ondernemer?

Gek genoeg heb ik altijd gedacht dat ik iets voor mezelf ging beginnen, via mijn oude baan kwam ik in contact met het pedicurevak en zo is mijn weg als ondernemer begonnen.

Hoe combineer je alles? En hoe hou je overzicht?

Ik schrijf mezelf suf! Ik heb overal kladjes, blaadjes, papiertjes, digitale notes etc etc. Zo houd ik mijn hoofd rustig en mijn bedrijven op orde.

Wat is een opmerking die mensen weleens hebben gemaakt over jou en je bedrijven?

Opmerkingen of ik bang ben mezelf te vervelen, krijg ik regelmatig, daar moet ik best om lachen. Maar opmerkingen over het feit dat ik niet genoeg verdien omdat ik meerdere bedrijven heb vind ik wel vervelend. Het is namelijk echt niet omdat ik niet rond kan komen dat ik meerdere bedrijven heb, ik vind gewoon meerdere dingen heel erg leuk.

Welk advies zou jij een andere multi-passionate willen geven?

Volg je hart, want dat klopt! Als het goed voelt meerdere dingen te doen, moet je deze lekker doen. Laat je niet weerhouden door de kritiek van anderen. Ga staan voor je businesses en rock!

Inspiratie in je mailbox

Upgrade je leven en business met mijn persoonlijke nspiratie, motivatie, energie boosts en lifehacks!

Je bent succesvol in geschreven en ontvangt elke 2 weken Business Hacks waar je mee aan de slag kunt!

Inspiratie in je mailbox

Upgrade je leven en business met mijn persoonlijke inspiratie, motivatie, energie boosts en lifehacks!

Je bent succesvol in geschreven en ontvangt elke 2 weken Business Hacks waar je mee aan de slag kunt!